פצ'אדי גזר
אם יש לכם כמון טחון, גזר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו גזר בוטנים Chutney-גזר פאלי Pachadi - דרום הודי Chutney s עבור Idli Dosa, Okra Pachadi, ו ugadi pachadi (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז יוגורט במסננת בסדר רשת גדולה להגדיר מעל קערה על 30 דקות. בינתיים, גזר דק לגרוס באמצעות מעבד מזון.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להוסיף זרעי חרדל לבשל, מכוסה, עד שהם עושים קולות נפץ, על 15 שניות.
מוסיפים עלי קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 3 שניות.
מוסיפים גזר, בצל, כמון, מלח, קאיין ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד גזר הם פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
העברה לקערה רדודה מגניב על 30 דקות. מערבבים יוגורט וכוסברה.
פצ ' אדי, ללא כוסברה, יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.