קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

פצפוצי שוקולד

פצפוצי שוקולד
אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו פצפוצי שוקולד, פצפוצי שוקולד מנטה, ו פצפוצי אורז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים במים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים בהדרגה לתוך התערובת המוקרמת. מקפלים בשוקולד צ ' יפס ודגני אורז פריכים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
דגני אורז נפוחיםדגני אורז נפוחים
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת אפייהאבקת אפייה
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור