פצפוצי שוקולד
אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו פצפוצי שוקולד, פצפוצי שוקולד מנטה, ו פצפוצי אורז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים במים ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים בהדרגה לתוך התערובת המוקרמת. מקפלים בשוקולד צ ' יפס ודגני אורז פריכים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.