פקאן זנגביל מתובל
פקאן זנגביל מתובל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 887 קלוריות. אם יש לך זנגביל טחון, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. וזה די טוב. נסו סלט ארוגולה סתיו עם קישואים מקורמלים, פקאן מתובל ויניגרט ג'ינג'ר רימון, אגוזי פקאן מתובלים, ו אגוזי פקאן מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום מתון.
מוסיפים את הפקאן ומבשלים, ערבוב, עד מתחיל חום, על 4 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, זנגביל, ומלח.
מפזרים את התערובת באופן שווה על אגוזי פקאן במחבת ומבשלים, ערבוב, עד הפקאן מצופה בתערובת הסוכר והם משחימים ופריכים, 1 עד 2 דקות. אל תבשל אותם יותר מדי או שהסוכר יתחיל להינמס.
שים את הפקאן על תבנית אפייה ותפזר אותם לקרר.