קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פקאן קרום ברי מטוגן ברוטב פטל

פקאן קרום ברי מטוגן ברוטב פטל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז תן פקאן קרום ברי מטוגן עם רוטב פטל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פנקו, התיזו חומץ יין אורז, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פקאן עוף קרום עם רוטב פטל, פרמזן ופקאן עוף מטוגן בתנור, ו עוף קרום אגוזי לוז ברוטב פטל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה רדודה מוסיפים את הביצים. בצלחת רדודה, שלבו את הפקאנים והפנקו. פורסים 1 גבינה עגולה ל 8 טריזים שווים. טובלים כל טריז בביצה, הופכים למעיל. טובלים כל טריז בתערובת הפירורים, לוחצים להיצמד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מטגנים את הטריזים, כמה בכל פעם, בשמן החם, הופכים במהירות לבישול עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגישים מיד עם רוטב פטל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
6
בקערה קטנה שלבו את שימורי הפטל, גרידת, חומץ יין אורז ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה