פרג טורט
פרג טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 49 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרג טורט, פרג טורט, ו חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מוסיפים את החלמון ו -2 כפות מי קרח; דופק עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים על דף ניילון וטופחים לדיסק. לעטוף בחוזקה לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מצפים קלות מחבת טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת בתרסיס בישול.
מרדדים את הבצק לסיבוב בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות. (אם הוא נהיה רך מדי, חזרו למקרר עד שהוא יציב.) הקלו את הבצק לתבנית המוכנה ולחצו לתחתית ולמעלה הדפנות, תוך חיתוך כל עודף. פירס את התחתית בכל רחבי עם מזלג. מקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שים את תבנית הטארט על תבנית עם נייר אפייה. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד ששולי הקרום מזהיבים, כ -20 דקות.
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות נוספות.
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין. (פגז טארט יכול להתבצע עד 1 יום קדימה.)
מקציפים בקערה את הסוכר, החלמונים, עמילן התירס והמלח עד לאיחוד.
מחממים את החלב בסיר קטן על אש בינונית (לא להרתיח). מקציפים בהדרגה מחצית מהחלב החם לתערובת הביצים, ואז שופכים חזרה לסיר עם החלב שנותר ומבשלים תוך הקצפה, עד שהוא סמיך כמו פודינג, כ -4 דקות.
מקציפים פנימה את החמאה והווניל.
יוצקים את המלית דרך מסננת רשת דקה לקערה גדולה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב תדיר, כ-30 דקות.
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת והפרג למילוי שהתקרר. כפית לתוך הקרום מוכן להחליק את הדף. מכסים ברפיון בניילון ומכניסים למקרר עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או למשך הלילה.