קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרג טורט

פרג טורט
פרג טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 49 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרג טורט, פרג טורט, ו חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את החלמון ו -2 כפות מי קרח; דופק עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים על דף ניילון וטופחים לדיסק. לעטוף בחוזקה לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מצפים קלות מחבת טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
5
מרדדים את הבצק לסיבוב בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות. (אם הוא נהיה רך מדי, חזרו למקרר עד שהוא יציב.) הקלו את הבצק לתבנית המוכנה ולחצו לתחתית ולמעלה הדפנות, תוך חיתוך כל עודף. פירס את התחתית בכל רחבי עם מזלג. מקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
שים את תבנית הטארט על תבנית עם נייר אפייה. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד ששולי הקרום מזהיבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין. (פגז טארט יכול להתבצע עד 1 יום קדימה.)
1
מקציפים בקערה את הסוכר, החלמונים, עמילן התירס והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים את החלב בסיר קטן על אש בינונית (לא להרתיח). מקציפים בהדרגה מחצית מהחלב החם לתערובת הביצים, ואז שופכים חזרה לסיר עם החלב שנותר ומבשלים תוך הקצפה, עד שהוא סמיך כמו פודינג, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מקציפים פנימה את החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים את המלית דרך מסננת רשת דקה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב תדיר, כ-30 דקות.
6
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת והפרג למילוי שהתקרר. כפית לתוך הקרום מוכן להחליק את הדף. מכסים ברפיון בניילון ומכניסים למקרר עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
פרג זרעיםפרג זרעים
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
7
צילום: קאט טאוטש