פרג טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 49 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרג טורט, פרג טורט, ו חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים את החלמון ו -2 כפות מי קרח; דופק עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים על דף ניילון וטופחים לדיסק. לעטוף בחוזקה לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלמון ביצה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מצפים קלות מחבת טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
5
מרדדים את הבצק לסיבוב בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות. (אם הוא נהיה רך מדי, חזרו למקרר עד שהוא יציב.) הקלו את הבצק לתבנית המוכנה ולחצו לתחתית ולמעלה הדפנות, תוך חיתוך כל עודף. פירס את התחתית בכל רחבי עם מזלג. מקררים עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
שים את תבנית הטארט על תבנית עם נייר אפייה. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס טארט
רדיד אלומיניום
8
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד ששולי הקרום מזהיבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין. (פגז טארט יכול להתבצע עד 1 יום קדימה.)
1
מקציפים בקערה את הסוכר, החלמונים, עמילן התירס והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים את החלב בסיר קטן על אש בינונית (לא להרתיח). מקציפים בהדרגה מחצית מהחלב החם לתערובת הביצים, ואז שופכים חזרה לסיר עם החלב שנותר ומבשלים תוך הקצפה, עד שהוא סמיך כמו פודינג, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
3
מקציפים פנימה את החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
יוצקים את המלית דרך מסננת רשת דקה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב תדיר, כ-30 דקות.
6
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת והפרג למילוי שהתקרר. כפית לתוך הקרום מוכן להחליק את הדף. מכסים ברפיון בניילון ומכניסים למקרר עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או למשך הלילה.