קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

פרוגיות פולניות של סבתא

פרוגיות פולניות של סבתא
הפרוג'ים הפולניים של סבתא יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% מתכונים דומים: העוגיות הפולניות של סבתא, העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא, ו Perogies אספרגוס וברי.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, שמנת חמוצה, ביצים, חלמון ביצה ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך הקמח עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה במגבת, ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים, ומחית עם גבינה גרוסה ורוטב גבינה בעוד עדיין חם. מתבלים במלח בצל, מלח ופלפל. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
רוטב גבינהרוטב גבינה
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
4
להפריד את בצק perogie לשני כדורים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם על משטח מקומח קלות עד שהוא דק מספיק כדי לעבוד עם, אבל לא רזה מדי, כך שהוא קורע.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
חותכים לתוך מעגלים באמצעות חותך עוגיות, חותך perogie, או זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
7
מברשת קצת מים סביב הקצוות של העיגולים, כפית קצת מילוי למרכז. מקפלים את העיגולים לחצי עיגולים, ולחץ לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מניחים perogies על גיליון עוגיות, להקפיא. לאחר הקפאה, להעביר שקיות אחסון מקפיא או מכולות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
כדי לבשל perogies: להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה. זרוק perogies באחד בכל פעם. הם נעשים כאשר הם צפים למעלה. לא להרתיח זמן רב מדי, או שהם יהיו רטובים!
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר עם כף מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות