קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פרוסות עגבניות צלויות ארבע גבינות

פרוסות עגבניות צלויות ארבע גבינות
ארבע פרוסות עגבניות צלויות גבינה היא ללא גלוטן ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-154 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות, גבינת מוצרלה חלקית, גבינת ריקוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרוסות עוף צלוי, פרוסות הודו צלויות עם איולי מהיר (מיונז שום), ו פרוסות עגבניות חריפות.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים כל עגבנייה לחמש פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
מורחים כל אחד עם 1 כף תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת. ברויל 3 אינץ'. מן החום במשך 3-5 דקות או עד תערובת הגבינה הוא חום זהוב ועגבניות מחוממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.