פרוסקו שוקולד סלמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פרוסקו סלמי שוקולד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-180 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אגוז מקדמיה, ביסקוויט חמאה קצר, אם יש לכם תאנים, אבקת קקאו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרוסקו ספוג שוקולד מריר תותים מצופים, סלמי שוקולד, ו סלמי שוקולד.
הוראות
שמנת החמאה והסוכר יחד באמצעות מקציף חשמלי עד ממש קל ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים היטב בין כל תוספת. אל תדאג אם התמהיל יש curded מעט, זה יבוא שוב כאשר אתה מוסיף את החומרים האחרים.
מערבבים באבקת הקקאו, פרוסקו ומלח ים.
שים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים ולכבות את החום. השאירו להמיס לאט, ערבוב מדי פעם, עד חלקה משיי.
הסר את הקערה ולהשאיר להתקרר מעט, על 5 דקות. מקציפים את השוקולד לתוך תערובת הביצה עד משולב באופן מלא. מקפלים דרך ביסקוויטים, אגוזים ופירות יבשים.
שים שכבה כפולה גדולה של סרט נצמד על משטח עבודה נקי כי כבר ניגב עם מטלית לחה (זה יעזור הסרט לדבוק). כפית את תערובת השוקולד לתוך מרכז הסרט אתה צריך צורה נקניק גס על 30 ס " מ ארוך. לעטוף את הנקניק בסרט להיאחז, דוחף נגד משטח העבודה כדי לעשות את זה די חזק. לאחר מכוסה לחלוטין, להחזיק את הקצוות של הסרט להיאחז לגלגל את הסלמי כאילו היה מערוך כדי לעזור להדק את לעטוף. לקשור את הקצוות לתוך קשר, ואז להירגע לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה.
כאשר אתה מוכן לשרת, לפתוח את סלמי קר, אם אתה רוצה לקשט, לקשור באופן רופף עם חוט. אבק בנדיבות עם סוכר הדובדבן.
מניחים על לוח באמצע השולחן וחותכים לפרוסות עבות כדי לשתף. שמור שאריות (אם יש כאלה!) צונן.