פרופיטרולים עם רוטב שוקולד
פרופיטרולים עם רוטב שוקולד הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד חצי מתוק, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך עצום. פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם רוטב שוקולד קינמון-קאיין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס ומרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או ידני מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
יוצרים 24 תלוליות בגודל כדור גולף על תבנית האפייה המרופדת במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה ומאפשרים להם להתפשט; שמור על התלוליות גבוהות ועגולות ככל האפשר. תוכלו להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה לבחירתכם.
מכניסים את התבניות לתנור ואופים 10 דקות. מנמיכים את החום ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להוציא את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט לשניים.
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכדור גלידה.
מזלפים את רוטב השוקולד מלמעלה; מקשטים בסוכר קונדיטורים ונענע טרייה, אם רוצים.
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.