פרופיטרולים עם רוטב שוקולד הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד חצי מתוק, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך עצום. פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם רוטב שוקולד קינמון-קאיין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס ומרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או ידני מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצרים 24 תלוליות בגודל כדור גולף על תבנית האפייה המרופדת במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה ומאפשרים להם להתפשט; שמור על התלוליות גבוהות ועגולות ככל האפשר. תוכלו להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מכניסים את התבניות לתנור ואופים 10 דקות. מנמיכים את החום ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להוציא את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
9
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכדור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
10
מזלפים את רוטב השוקולד מלמעלה; מקשטים בסוכר קונדיטורים ונענע טרייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
מנטה טרייה
11
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.