פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש
הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. אם יש לך ארוגולה, למרוח את השני של לחם, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות.
מרכיבים מנות :
473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חזה עוף רוטיסרי 4 שרימפס וורידים בנות גדולות, מבחן מטבח: פאנינו קלאסי 4 שרימפס וורידים פורסם ב: גדול בנות מטבחים גלובליים, גדול בנות מבחן מטבח 1 באט מומס למרוח את השני של הלחם עם הפסטו הנותרים ולסדר את שאלוט כבוש על גבי, ואחריו פרושוטו. כריך החצאים יחד 1 כיכר ג'בטה, פרוס לאורכו 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8) 151 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פונטינה, פרוס דק 52 צילום: שרה שץ ממזון 2 שיני שום 4 שרימפס וורידים מתכון פלאש: ביצים ירוקות & בשר חזיר 1 לימון, juiced 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צנוברים קלויים 151 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פרושוטו (כ -10 פרוסות) 4 שרימפס וורידים צלחת: פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו וצלצלי שאלוט כבושים 4 שרימפס וורידים פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו וצלצלי שאלוט כבושים 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 1 כף. חומץ ביין אדום שאלוט, פרוס דק 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מיץ לימון, אופציונלי 4 שרימפס וורידים מתכון פלאש: עגבניות ברוטב פסטו פניני 4 שרימפס וורידים כריך זוקיני מוזהב 4 שרימפס וורידים מהמטבח שלי, שבו אני בלי בושה להצביע לעצמי, לשלך