פרושוטו, ביצה מטוגנת ופרמזן על לחם כפרי
פרושוטו, ביצה מטוגנת, ופרמזן על לחם כפרי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, אנשובי, תרד תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, פרושוטו מלוח, כרוב ופרמזן, ו אספרגוס בגריל, פרושוטו, לחם מטוגן וביצה עלומה.
הוראות
Broiler Preheat, עם המגש להגדיר במיקום הנמוך ביותר. לצלות את הלחם בצד אחד עד קלוי, 1 עד 2 דקות.
הסר ומחלק את הגבינה ואת prosciutto באופן שווה על הצדדים untoasted. לחזור broiler ומבשל, פתוח, עד פרושוטו הוא פריך והגבינה החלה להמס, על 1 דקה. תכבה את המטגן, תשאיר את הכריכים בפנים כדי להתחמם. במחבת, להמיס 1 כף של החמאה, ואז לטגן את הביצים כדי doneness הרצוי.
הסר את הכריכים ולמעלה כל אחד עם ביצה.
מוסיפים את החמאה הנותרת למחבת ומטגנים את האנשובי והשום על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשום מתחיל להתרכך.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, ואז מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל. כפית על הכריכים ומגישים.
להשמיט את האנשובי, שום, תרד, ומיץ לימון. למעלה עם עוד פרוסת טוסט לפני ההגשה. ואם הפרושוטו והפרמזן חדים מדי, תחליף אותם בבשר חזיר אפוי דבש וצ ' דר לבן.