קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות17
ציון בריאות8
מגזין

פרושוטו-לחם מלית עם נקניק

פרושוטו-לחם מלית עם נקניק
פרושוטו-לחם מלית עם נקניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 17 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 325 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם נקניקיות, פטרוזיליה שטוחה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו מלית לחם ונקניק, מילוי נקניק ולחם, ו מלית נקניק ולחם איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה קלה צלחת אפייה זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מורחים את הלחם על 2 גיליונות אפייה גדולים, מעוטרים ואופים במשך 30 דקות, ערבוב פעמיים, עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור אותו כפי שאתה מערבבים, עד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בשר נקניק לקערה גדולה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
מוסיפים את הכרישה ואת צלע סלרי קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה הם מתרככים וזהב, 8 עד 9 דקות. כף את שומן ככל האפשר מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את הכרישה בשר נקניק יחד עם פטרוזיליה ועלי סלרי ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
מוסיפים את לחם פרושוטו קלוי וכל אבל 2 כפות של פרמזן לקערה ולזרוק טוב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מערבבים במניה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים את המילוי לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
13
מפזרים את 2 כפות הנותרים של גבינת פרמזן על החלק העליון ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים את המילוי במשך 45 דקות, או עד מחומם דרך ושחמה קלות על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר את רדיד ואופים במשך כ 20 דקות יותר, עד העליון הוא זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מגישים חם.
18
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.