פרושוטו-לחם מלית עם נקניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 17 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 325 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם נקניקיות, פטרוזיליה שטוחה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו מלית לחם ונקניק, מילוי נקניק ולחם, ו מלית נקניק ולחם איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה קלה צלחת אפייה זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מורחים את הלחם על 2 גיליונות אפייה גדולים, מעוטרים ואופים במשך 30 דקות, ערבוב פעמיים, עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור אותו כפי שאתה מערבבים, עד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בשר נקניק לקערה גדולה ולתת מגניב.