פרושוטו-לחם מלית עם נקניק
פרושוטו-לחם מלית עם נקניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 17 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 325 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם נקניקיות, פטרוזיליה שטוחה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו מלית לחם ונקניק, מילוי נקניק ולחם, ו מלית נקניק ולחם איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה צלחת אפייה זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מורחים את הלחם על 2 גיליונות אפייה גדולים, מעוטרים ואופים במשך 30 דקות, ערבוב פעמיים, עד פריך וזהב.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור אותו כפי שאתה מערבבים, עד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בשר נקניק לקערה גדולה ולתת מגניב.
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרישה ואת צלע סלרי קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה הם מתרככים וזהב, 8 עד 9 דקות. כף את שומן ככל האפשר מן המחבת.
מוסיף את הכרישה בשר נקניק יחד עם פטרוזיליה ועלי סלרי ולתת מגניב.
מוסיפים את לחם פרושוטו קלוי וכל אבל 2 כפות של פרמזן לקערה ולזרוק טוב מאוד.
מערבבים במניה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים את המילוי לתבנית האפייה.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של גבינת פרמזן על החלק העליון ומכסים בנייר כסף.
אופים את המילוי במשך 45 דקות, או עד מחומם דרך ושחמה קלות על הקרקעית.
הסר את רדיד ואופים במשך כ 20 דקות יותר, עד העליון הוא זהוב פריך.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.