פרושוטו, מוצרלה וארוגולה פניני
פרושוטו המתכון, מוצרלה וארוגולה פניני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה קלה, חומץ בלסמי, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מוצרלה & פרושוטו פניני, פרושוטו, פטריות שנטרל ומוצרלה פניני, ו חציל בגריל, ארוגולן ומוצרלה פניני.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מברשת לחתוך הצדדים של לחם עם ויניגרט. סדר prosciutto ו next 3 מרכיבים על חצי התחתון של הלחם; להחליף חצי העליון של הלחם.
חותכים כיכר חצי לרוחב, מעיל עם ספריי בישול.
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מניחים מחבת כבדה על גבי כריכים כדי להכביד עליהם. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי גבינה נמסה.
חותכים כל כריך חצי לשניים שוב כדי ליצור 4 מנות שוות.
הערה: ניתן להחליף את פוקצ 'ה בג' בטה.
פאניני (pah-NEE-nee) מתרגם כמו " לחמניות "או" לחם קטן", אבל באיטליה, השם הוא שם נרדף לכריכים.