קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון
אם יש לך חלבונים ביצה, מלון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם מלון ופרושוטו, פיצה בגריל עם פרושוטו, מלון, ארוגולה וקרם פרש, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מן הפרושוטו לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את הבשר והשומן prosciutto לחתיכות 1 אינץ ' לטחון גס במטחנת בשר או קוצצים גס במעבד מזון, פועם מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
להעביר את פרושוטו הקרקע ואת חתיכות העור לסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, זרעי שומר ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מרק הוא טעים מופחת 10 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את המרק לתוך סיר מרק נקי ומקררים עד הצטננות. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לרפרף את השומן מן המרק ולהשליך. בקערה בינונית, ללוש את חזיר הקרקע עם חלבוני ביצה ומיץ לימון ומערבבים אותו לתוך מרק פרושוטו קר. לאט להביא את המרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד תערובת החזיר עולה לחלוטין למעלה. מערבבים בעדינות כדי להוציא כל חזיר מתחתית הסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. באמצעות רחפן או כף מחוררת, להסיר בעדינות את "הרפסודה" מן המרק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרושוטופרושוטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
קו מסננת עם cheesecloth. מסננים את הקונסומה לסיר. דלג על כל שומן שנותר מפני השטח. מתבלים את הקונסומה במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את כדורי מלון וסרטי פרושוטו ב 4 קערות מרק רדודות העליון עם ארוגולה. מצקת 1 כוס של קונסום חם לתוך כל קערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מלוןמלון
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת