קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון
אם יש לך חלבונים ביצה, מלון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם מלון ופרושוטו, פיצה בגריל עם פרושוטו, מלון, ארוגולה וקרם פרש, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מן הפרושוטו לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את הבשר והשומן prosciutto לחתיכות 1 אינץ ' לטחון גס במטחנת בשר או קוצצים גס במעבד מזון, פועם מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
להעביר את פרושוטו הקרקע ואת חתיכות העור לסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, זרעי שומר ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מרק הוא טעים מופחת 10 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את המרק לתוך סיר מרק נקי ומקררים עד הצטננות. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
לרפרף את השומן מן המרק ולהשליך. בקערה בינונית, ללוש את חזיר הקרקע עם חלבוני ביצה ומיץ לימון ומערבבים אותו לתוך מרק פרושוטו קר. לאט להביא את המרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד תערובת החזיר עולה לחלוטין למעלה. מערבבים בעדינות כדי להוציא כל חזיר מתחתית הסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. באמצעות רחפן או כף מחוררת, להסיר בעדינות את "הרפסודה" מן המרק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרושוטופרושוטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
קו מסננת עם cheesecloth. מסננים את הקונסומה לסיר. דלג על כל שומן שנותר מפני השטח. מתבלים את הקונסומה במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את כדורי מלון וסרטי פרושוטו ב 4 קערות מרק רדודות העליון עם ארוגולה. מצקת 1 כוס של קונסום חם לתוך כל קערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מלוןמלון
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת