קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון
אם יש לך חלבונים ביצה, מלון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם מלון ופרושוטו, פיצה בגריל עם פרושוטו, מלון, ארוגולה וקרם פרש, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מן הפרושוטו לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים את הבשר והשומן prosciutto לחתיכות 1 אינץ ' לטחון גס במטחנת בשר או קוצצים גס במעבד מזון, פועם מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
להעביר את פרושוטו הקרקע ואת חתיכות העור לסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, זרעי שומר ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מרק הוא טעים מופחת 10 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את המרק לתוך סיר מרק נקי ומקררים עד הצטננות. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
לרפרף את השומן מן המרק ולהשליך. בקערה בינונית, ללוש את חזיר הקרקע עם חלבוני ביצה ומיץ לימון ומערבבים אותו לתוך מרק פרושוטו קר. לאט להביא את המרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד תערובת החזיר עולה לחלוטין למעלה. מערבבים בעדינות כדי להוציא כל חזיר מתחתית הסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. באמצעות רחפן או כף מחוררת, להסיר בעדינות את "הרפסודה" מן המרק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פרושוטופרושוטו
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
קו מסננת עם cheesecloth. מסננים את הקונסומה לסיר. דלג על כל שומן שנותר מפני השטח. מתבלים את הקונסומה במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את כדורי מלון וסרטי פרושוטו ב 4 קערות מרק רדודות העליון עם ארוגולה. מצקת 1 כוס של קונסום חם לתוך כל קערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מלוןמלון
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת