פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון
אם יש לך חלבונים ביצה, מלון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם מלון ופרושוטו, פיצה בגריל עם פרושוטו, מלון, ארוגולה וקרם פרש, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.
הוראות
באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מן הפרושוטו לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים את הבשר והשומן prosciutto לחתיכות 1 אינץ ' לטחון גס במטחנת בשר או קוצצים גס במעבד מזון, פועם מספר פעמים.
להעביר את פרושוטו הקרקע ואת חתיכות העור לסיר מרק גדול.
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, זרעי שומר ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מרק הוא טעים מופחת 10 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את המרק לתוך סיר מרק נקי ומקררים עד הצטננות. זרוק את המוצקים.
לרפרף את השומן מן המרק ולהשליך. בקערה בינונית, ללוש את חזיר הקרקע עם חלבוני ביצה ומיץ לימון ומערבבים אותו לתוך מרק פרושוטו קר. לאט להביא את המרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד תערובת החזיר עולה לחלוטין למעלה. מערבבים בעדינות כדי להוציא כל חזיר מתחתית הסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. באמצעות רחפן או כף מחוררת, להסיר בעדינות את "הרפסודה" מן המרק ולהשליך.
קו מסננת עם cheesecloth. מסננים את הקונסומה לסיר. דלג על כל שומן שנותר מפני השטח. מתבלים את הקונסומה במלח ומתחממים.
מניחים את כדורי מלון וסרטי פרושוטו ב 4 קערות מרק רדודות העליון עם ארוגולה. מצקת 1 כוס של קונסום חם לתוך כל קערה ומגישים.