קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון

פרושוטו קונסומה עם ארוגולה ומלון
אם יש לך חלבונים ביצה, מלון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם מלון ופרושוטו, פיצה בגריל עם פרושוטו, מלון, ארוגולה וקרם פרש, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
באמצעות סכין חדה, להסיר את העור מן הפרושוטו לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את הבשר והשומן prosciutto לחתיכות 1 אינץ ' לטחון גס במטחנת בשר או קוצצים גס במעבד מזון, פועם מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
להעביר את פרושוטו הקרקע ואת חתיכות העור לסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, זרעי שומר ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד מרק הוא טעים מופחת 10 כוסות, על 1 1/2 שעות. מסננים את המרק לתוך סיר מרק נקי ומקררים עד הצטננות. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
לרפרף את השומן מן המרק ולהשליך. בקערה בינונית, ללוש את חזיר הקרקע עם חלבוני ביצה ומיץ לימון ומערבבים אותו לתוך מרק פרושוטו קר. לאט להביא את המרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד תערובת החזיר עולה לחלוטין למעלה. מערבבים בעדינות כדי להוציא כל חזיר מתחתית הסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, במשך 15 דקות. באמצעות רחפן או כף מחוררת, להסיר בעדינות את "הרפסודה" מן המרק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרושוטופרושוטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
קו מסננת עם cheesecloth. מסננים את הקונסומה לסיר. דלג על כל שומן שנותר מפני השטח. מתבלים את הקונסומה במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מניחים את כדורי מלון וסרטי פרושוטו ב 4 קערות מרק רדודות העליון עם ארוגולה. מצקת 1 כוס של קונסום חם לתוך כל קערה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מלוןמלון
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת