קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 50 דק.
מנות9
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר)

פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר)
פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-Saltfish-Codfish-Bacalao כיכר) הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם ackees, טימין, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר), Saltfish And Ackee, ו Saltfish And Ackee (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הבקלה במים בלילה שלפני במקרר. ביום אתה מתכנן להכין את המנה, לשנות את המים ולספוג שוב במשך כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי 9 מחבתות כיכר מיני עם תרסיס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממלאים סיר בינוני עם מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הדגים ומרתיחים במשך 20 דקות כדי להסיר את כל העצמות. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בקערה נפרדת, מערבבים את הדגים, ackees, מיונז, בצל ירוק. באמצעות התבלינים השונים, לשלב את התערובת על פי הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיף את פירורי הלחם קצת בכל פעם, טעימות כפי שאתה עושה את זה כדי לוודא שאתה לא מאבד את הטעם של הדגים או ackees.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
ברגע שאתה להשיג את הטעם שמתאים לך, להוסיף את הרוטב החריף. שוב, השתמש בזהירות בעת הוספת רוטב חריף אז אתה לא עושה את הדג חריף מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מחלקים באופן שווה ולחץ על תערובת הדגים לתוך כל מחבת כיכר ואופים בתנור במשך 20 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
הסר את הכיכרות מהתנור. שים קרש חיתוך על כל מחבת כיכר להעיף. חזור עם מחבתות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לשרת.