פרי-צלי חזיר פקאן
צלי חזיר פירות-פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, מיץ תפוזים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. צלי חזיר כתום-פקאן, צלי חזיר ממולא בפירות, ו צלי חזיר עם רוטב פירות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים צלי על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 45 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים בצל ב 1 כף חמאה במשך 1 דקה.
מוסיפים מיץ תפוזים ועלי דפנה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה, כ -4 דקות.
מוסיפים את רוטב החמוציות, המרק, אגוזי הפקאן והחומץ; מבשלים ומערבבים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את המלח, הפלפל, הסוכר והחמאה שנותרה עד שהחמאה נמסה. מחק עלה דפנה.
מוציאים 1/4 כוס רוטב ומערבבים פנימה שימורים; כף מעל צלי. הניחו את הרוטב שנותר בצד.
אופים 20-25 דקות יותר או עד שמדחום קורא 145 מעלות צלזיוס.
תנו לבשר לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.