פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם
פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, עור סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלמון עם Polentan ויניגרט עגבניות חם (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את קרוטונים: מחממים תנור ל 350 מעלות.
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
חותכים לקוביות 1 אינץ ' ואופים קרוטונים בתנור על תבנית אפייה, מחבת רועדת מדי פעם, עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
הסרת עור סלמון מפילה ושמורת פילה לשימוש נוסף. מברשת קלה חצי כף שמן אגוזים משני הצדדים של עור סלמון ומניחים על גריל שחומם מראש עד פריך, על 2 דקות לכל צד. (לחלופין, אתה יכול פריך אותו תחת broiler.) עור סלמון טפיחה יבש עם מגבות נייר, לחתוך לקוביות שלושה רבעים אינץ', ולהניח בצד.
מערבבים שאלוט, מיץ לימון, חומץ שרי, זנגביל, שום, חצי כוס שמן אגוזים, מלח ופלפל בסיר קטן ומבשלים את הרוטב על חום מתון עד שאלוט הם נבולים, על 3 עד 4 דקות.
בקערה גדולה לזרוק את הפריזי, עור סלמון, קרוטונים עם רוטב חומץ שרי חם. מחלקים בין 6 צלחות ומגישים מיד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. זכויות יוצרים © 199