קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם

פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם
פריזי עם עור סלמון טחון ויניגרט שרי חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, עור סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלמון עם Polentan ויניגרט עגבניות חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קרוטונים: מחממים תנור ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
חותכים לקוביות 1 אינץ ' ואופים קרוטונים בתנור על תבנית אפייה, מחבת רועדת מדי פעם, עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסרת עור סלמון מפילה ושמורת פילה לשימוש נוסף. מברשת קלה חצי כף שמן אגוזים משני הצדדים של עור סלמון ומניחים על גריל שחומם מראש עד פריך, על 2 דקות לכל צד. (לחלופין, אתה יכול פריך אותו תחת broiler.) עור סלמון טפיחה יבש עם מגבות נייר, לחתוך לקוביות שלושה רבעים אינץ', ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מערבבים שאלוט, מיץ לימון, חומץ שרי, זנגביל, שום, חצי כוס שמן אגוזים, מלח ופלפל בסיר קטן ומבשלים את הרוטב על חום מתון עד שאלוט הם נבולים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בקערה גדולה לזרוק את הפריזי, עור סלמון, קרוטונים עם רוטב חומץ שרי חם. מחלקים בין 6 צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
קרוטוניםקרוטונים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. זכויות יוצרים © 199