פריחת אפרסק פונדנטית ועלים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ערכת פריחת-קבלת, דבק מסטיק, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריחת אפרסק, שמיר משאיר pakora, איך לעשות שמיר משאיר pakoras, ו תפוחי אדמה פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קרש חיתוך עם עמילן תירס.
ללוש 1/4 כוס מסטיק להדביק בכל פעם עם טיפה זעירה של קרם אפרסק להדביק צבע מזון, הוספת צבע מזון יותר קצת בכל פעם, במידת הצורך.
רול דבק מסטיק לעובי 1/8 אינץ'. (כיסוי הנותרים להדביק מסטיק.)
לגזור 1 עלה כותרת של כל גודל עם 1 1/2 אינץ', 1/2 אינץ', ו 1/4 חותכי אינץ'. קל אבק מצופה עובש דו צדדי עם עמילן תירס; לחץ על כל עלה כותרת לתוך עובש. להחזיר עלה כותרת גדול למחצית התחתונה של עובש. מברשת קלה מרכז עם דבק חניכיים; העליון עם פריחה 1/2 אינץ'.
מרכז מברשת עם דבק חניכיים; העליון עם פריחה 1/4 אינץ', לחיצה על מרכז של פריחה מוערמים יחד.
הסר ומניח על צורות פרחים להתייבש. אני חוזר, אני מכין 4 תריסרי פרחים.
חזור על תהליך גלגול וחיתוך הדבק מסטיק באמצעות חותכי 1 אינץ 'ו 1/2 אינץ'. חזור 1 אינץ עלה כותרת למחצית התחתונה של עובש. מברשת קלה מרכז עם מסטיק דבק; העליון עם פריחה 1/2 אינץ'. בעדינות לחץ במרכז; לקפל במחצית, וצבוט למטה יחד, יצירת ניצן.
הכה אבקת סוכר, אבקת מרנג, ו 2 עד 3 כפות מים חמים במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס. מערבבים בטיפה קטנה של צבע צהוב נורית.
הכנס מצמד לתוך שקית לקשט; מצמד בכושר עם קצה מתכת #14, ולמלא בתערובת סוכר אבקה. צינור נקודה קטנה של תערובת במרכז כל פריחת אפרסק; הכנס 5 עד 7 אבקנים בציפוי.
ללוש 2 עד 4 כפות להדביק מסטיק עם טיפה זעירה של רסק ירוק ערער צבע מאכל.
מרדדים עד עובי 1/8 אינץ ' על משטח מצופה בקלילות עם קורנפלור.
חותכים עלים עם חותך עלים. לחץ על עובש עלה.
מניחים עלים בצורת פרחים עקומה; לתת יבש 24 שעות. חזור עד שיש לך 4 תריסר עלים בכל גודל.
לכסות ולאחסן במקום קריר ויבש.