פריחת לימון
צריך מתאבן חלב חינם? פריחת לימון יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, תערובת פודינג לימון מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. נסו פריחת ביצה, פריחת שמש, ו פריחת האביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
תרסיס מיניאטורי מאפינס קופסאות עם שמן צמחי תרסיס בישול.
שלב את תערובת העוגה, תערובת פודינג, ביצים ושמן להתמזג היטב עם מיקסר חשמלי עד חלקה, על 2 דקות.
יוצקים כמות קטנה של הבלילה, מילוי כל מאפין חצי הדרך.
אופים במשך 12 דקות. הפעל על מגבת תה
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר לקערת ערבוב.
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידה, שמן, ו 3 כפות מים.
עם אצבעות, לטבול את העוגות לתוך זיגוג בזמן שהם עדיין חמים, מכסה כמה שיותר העוגה ככל האפשר, או כפית את זיגוג על העוגות החמות, הופך אותם מעיל לחלוטין.
מניחים על מדפים חוט עם נייר שעווה מתחת לתפוס כל טיפות.
בואו הזיגוג להגדיר ביסודיות, על 1 שעה, לפני אחסון במיכלים עם מכסים הדוקים.