פריטטה סלמון תרד
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טרילוגיית סלמון (Part IIl): פסטת סלמון גראבד פריטטה, פריטטה סלמון, ו פריטטה תרד.
הוראות
שמן חם על חום בינוני במחבת nonstick 12 אינץ ' עם ידית ovenproof.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים תרד וסלמון; מתבלים במלח ופלפל. לטחון עד מחומם דרך.
מחממים מטגן גבוה ולהגדיר מתלה תנור כ 5 אינץ ' ממקור חום.
יוצקים ביצים למחבת ומערבבים בקצרה כדי להפיץ ירקות וסלמון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, הזזה מרית תחת פריטטה מדי פעם כדי לשחרר, עד שנקבע מתחת אבל עדיין רטוב על גבי, כ 8 דקות.
מקום מחבת תחת broiler; לבשל עד העליון הוא זהב, 1 עד 2 דקות. תחליק פריטטה על מגש ותחתוך את הפרוסות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.