קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

פריטטה עם מורלים, שעועית פאבה וגבינת פקורינו רומנו

פריטטה עם מורלים, שעועית פאבה וגבינת פקורינו רומנו
פריטטה עם מורלים, שעועית פאבה וגבינת פקורינו רומנו דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני יש 290 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו פטריות מורל, שמנת, שעועית פאבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. נסו שעועית פאבה, מנטה ופקורינו רומנו ברוסקטה, כריך טוסקני: שעועית פאבה וגבינת פקורינו, ו מאפינס מלוחים עם שעועית פאבה, גבינת פקורינו וסלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים שעועית פאבה במים רותחים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
מיםמים
3
מוציאים בעזרת כף מחוררת, וצוללים שעועית למי קרח; מסננים היטב. קלף עורות קשים משעועית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מניחים פטריות בקערה קטנה של מים קרים; מערבבים פטריות בעדינות כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מסננים; לשטוף היטב.
6
מסננים על מגבות נייר, טופחים פטריות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מחממים שמן במחבת אטומה לתנור בגודל 8 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים פטריות למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
שלב 1 כף גבינה, פטרוזיליה ו -6 המרכיבים הבאים (דרך חלבונים) בקערה בינונית; מערבבים במטרפה. מערבבים פטריות ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מניחים את התבנית בתנור; אופים בחום של 350 למשך 8 דקות או עד שהקצוות נפוחים והמרכז כמעט מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מפזרים העליון של פריטטה עם הנותרים 1 כף גבינה. לצלות 1 דקה או עד הגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
15
מקשטים בעלי טרגון טריים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון טריטרגון טרי