פריטטה עם מורלים, שעועית פאבה וגבינת פקורינו רומנו
פריטטה עם מורלים, שעועית פאבה וגבינת פקורינו רומנו דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וצמחוני יש 290 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו פטריות מורל, שמנת, שעועית פאבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. נסו שעועית פאבה, מנטה ופקורינו רומנו ברוסקטה, כריך טוסקני: שעועית פאבה וגבינת פקורינו, ו מאפינס מלוחים עם שעועית פאבה, גבינת פקורינו וסלמי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית פאבה במים רותחים 30 שניות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת, וצוללים שעועית למי קרח; מסננים היטב. קלף עורות קשים משעועית.
מניחים פטריות בקערה קטנה של מים קרים; מערבבים פטריות בעדינות כדי להסיר כל חצץ.
מסננים על מגבות נייר, טופחים פטריות יבשות.
מחממים שמן במחבת אטומה לתנור בגודל 8 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה.
שלב 1 כף גבינה, פטרוזיליה ו -6 המרכיבים הבאים (דרך חלבונים) בקערה בינונית; מערבבים במטרפה. מערבבים פטריות ושעועית.
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב בעדינות.
מניחים את התבנית בתנור; אופים בחום של 350 למשך 8 דקות או עד שהקצוות נפוחים והמרכז כמעט מוגדר.
מפזרים העליון של פריטטה עם הנותרים 1 כף גבינה. לצלות 1 דקה או עד הגבינה נמס.
מקשטים בעלי טרגון טריים, אם רוצים.