תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות ופריטטן בייקון. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם gruyère, בצל, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פריטטה תרד פטריות בייקון, פריטטה תרד, פטריות ובייקון, ו פריטטה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. במחבת גדולה, אטומה, לא מקל, מבשלים בייקון על חום בינוני עד רק פריך, על 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון מגבות נייר על מנת לנקז, משאיר שומן במחבת. בקערה, להקציף ביצים, חלב, מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בשומן בייקון שניתנו, לבשל בצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד רך שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פטריות ומבשלים עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה. מערבבים בבייקון שמור ותימין.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים בעדינות ובאופן שווה כדי להפיץ מילוי. מבשלים 1 דקה על גבי תנור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
ביצים למעלה עם גבינה, ואז לאפות פריטטה בתנור עד רק להגדיר במרכז, 8 עד 10 דקות.