פריטטה תפוחי אדמה
פריטטן תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה, פריטטה חזיר ותפוחי אדמה, ו חביתת חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחה לייבש את תפוחי האדמה ובצל.
במחבת גדולה, nonstick להגדיר מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט רך.
בקערה, לשלב את הביצים, Locatelli-רומנו, ומלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים בעדינות לשלב.
להוסיף 1 עד 2 כפות שמן למחבת ולחמם אותו על חום מתון עד חם.
מוסיפים את תערובת הירקות והביצה ומבשלים אותה על חום נמוך בינוני עד חום זהוב ולהגדיר על החלק התחתון. הפוך צלחת על המחבת והפוך את הפריטטה על הצלחת.
הוסף עוד כף שמן למחבת והחלק את הפריטטה בחזרה פנימה, צד לא מבושל למטה. לבשל עד סט לחלוטין.
מעבירים לצלחת וחותכים לפלחים.