פריטטה תפוחי אדמה, כרישה ותרנגול הודו
תפוחי אדמה, כרישה ותרנגול הודו זה פריטטן. ללא גלוטן ארוחת בוקר. והוא יספק כ 18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן, מלח ופלפל, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תפוחי אדמה-כרישה פריטטה, תפוחי אדמה וכרישה פריטטה, ו כרישה תפוחי אדמה וסלמון פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן, מכסים במים קרים ומוסיפים קמצוץ מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד רק במכרז, על 10 דקות.
מקציפים ביצים וחלב יחד; מתבלים במלח ופלפל. שמן חם במחבת nonstick גדול, ovenproof מעל חום בינוני. לבשל כרישה, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים תרנגול הודו ומטוגנים עד מבושל דרך, כ 3 דקות. להפחית את החום נמוך, לערבב תפוחי אדמה ועונה עם מלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצה למחבת, הטיית מחבת כך שהוא פועל סביב הקצוות. לבשל undisturbed עד התחתונה היא מוצקה, על 10 דקות, מעת לעת הרמת הצדדים לתת ביצה לזרום תחת.
מניחים בתנור ואופים עד המרכז הוא מוצק, 8 עד 10 דקות.