פריטרס אגסים
. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו Fritters אגס, תפוחים & אגס fritters, ו Fritters אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
לטגן את האגסים עד קרמל; להפריש להתקרר.
בינתיים, בקערה בינונית לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל; טופס באר במרכז. בקערה קטנה, נפרדת להכות את הביצה עם החלב ויוצקים לתוך החומרים יבשים; לערבב היטב.
בעדינות לקפל אגסים לתוך הבלילה.
מחממים מטגן עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C). זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות לתוך שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב.
ניקוז בקצרה על מגבות נייר.