פריך טאקו ממולא Poblanos
המתכון פריך טאקו ממולא Poblanos יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 161 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. אם יש לך בשר בקר טחון, חלב, טאקו פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Poblanos ממולא, Poblanos ממולא, ו Poblanos ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז. מערבבים בכוס 1 של החלב, המים החמים, תערובת רוטב ואורז לא מבושל (מקופסת המבורגר הלפר).
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית חום. כיסוי; מבשלים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך. בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
לבשל צ 'ילי ישירות על באח של תנור גז על 5 דקות, פונה עם מלקחיים או מזלג לבשל את כל הצדדים של העור או חום כבד יצוק ברזל מחבת על חום בינוני-גבוה; מניחים צ' ילי במחבת, פונה לבשל עורות באופן שווה.
מניחים צ ' ילי בשקית פלסטיק אחסון מזון 5 דקות. פיל צ ' יילס מתחת למים קרים. פתח בצד אחד; להסיר ולהשליך זרעים.
ממלאים כל צ ' ילה בתערובת אורז.
מניחים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ'.
אופים 13 עד 15 דקות או עד צ ' ילי רך. בינתיים, מערבבים את החלב שנותר ואת תערובת ציפוי בקערה. צ 'ילי אפוי למעלה עם תערובת ציפוי, ומפזרים צ' יפס תירס (מקופסת המבורגר הלפר).