פריך טופו פאד תאילנדי
פד תאילנדי טופו פריך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, טופו, חלבון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו פריך טופו פאד תאילנדי, כרית טופו קריספי-תאילנדי, ו פאד תאילנדי זודלס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו לרוחב לפרוסות 8 (1/2 אינץ'). מסדרים טופו על כמה שכבות של מגבות נייר. למעלה עם עוד כמה שכבות של מגבות נייר; למעלה עם מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת.
חותכים טופו לקוביות בגודל 1/2 אינץ', וזורקים עם עמילן תירס.
הכן אטריות לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
שלב קטשופ ו -3 המרכיבים הבאים.
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים טופו למחבת; מטגנים 7 דקות או עד להזהבה.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד.
מחממים הנותרים 2 כפיות שמן במחבת.
מוסיפים אטריות; מבשלים 3 דקות. מערבבים בתערובת קטשופ; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בצל וכוסברה. אטריות למעלה עם טופו; מפזרים בוטנים ומגישים עם טריזי ליים.
לפעוט שלך: השמיט את הסריראצ ' ה והבצל הירוק; מבוגרים יכולים להוסיף אותם למנות שלהם מאוחר יותר, אם תרצה בכך.
מגישים כף אטריות שהושלכה עם הרוטב ו -3 עד 5 קוביות טופו בקערה קטנה.
חותכים את האטריות לחתיכות בגודל ביס.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות לובנזי שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![לובנזי שנין בלאן]()
לובנזי שנין בלאן
2018 לובנזי שנין בלאן נמשך מתערובת של גפנים בוש מבוגר, יבש יבש & גפנים צעירים, טפטוף השקיה. צבע הקש העמוק שלו מצביע על רעננות ומורכבות בשלים כאחד. האף מביא פירות טרופיים ואבן תחילה, ומעורר מחשבות על קלמנטינה וליצ ' י. החיך עגול ובשרני, דוחף שוב ליצ ' י קדימה, יחד עם אפרסק לבן, משמש ותפוח ירוק, כולם נישאים במגע של חומציות מוגברת. יש בהירות ורמז קל של לחם טרי לאורך כל הדרך. הגימור ארוך, רך וחיבה.