קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פריך תפוחים מייפל פקאן

פריך תפוחים מייפל פקאן
מייפל-פקאן תפוח פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר חום, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. מתכונים דומים: פריך תפוחים מייפל פקאן, מייפל בריא יותר-פריך תפוח פקאן, ו חמאה חומה Caramelized תפוחים פריך ברים w / פקאן Streusel + Mascarpone מייפל זיגוג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350ºF ומשמנים קלות את הצדדים של צלחת אפייה 8×8 (אני משתמש בזכוכית). אין צורך לשמן את התחתית כאן; אתה רק שומר על הציפוי מלהידבק לצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את אגוזי הפקאן במטחנת התבלינים / קפה שלך, ודופק אותם 4 או 5 פעמים לטחון בגסות עם כמה חתיכות שנותרו. אני עושה את זה בשתי קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
מניחים את הפקאן חצי הקרקע, קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה גדולה, ומערבבים עם מזלג לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את שמן הקוקוס וסירופ מייפל ומערבבים במזלג כדי ליצור ארוחה גסה, מקפידים לרסק כל גושים גדולים של שמן קוקוס. אם התערובת יבשה מדי, אל תהסס להוסיף עד 1 כף שמן קוקוס נוסף (לעשיר יותר) או סירופ מייפל (מתוק). אהבתי את זה כמו שזה. though.As עבור הפרי, מניחים את התפוחים במחבת אפייה מוכן שלך טפטוף עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
להוסיף את שאר החומרים, ומערבבים לשלב (לא קורנפלור צריך להישאר גלוי).לנער את המחבת קצת אפילו את הפרי (זה יהיה לארוז אותו קצת יותר מדי), ולאחר מכן באופן שווה מפזרים את ציפוי קרמבל על כל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 30 דקות, או עד ציפוי מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן קרירים הפריך במשך 10 עד 15 דקות.
8
מגישים עם גלידת וניל טבעונית.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים