קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פריך תפוחים מייפל פקאן

פריך תפוחים מייפל פקאן
מייפל-פקאן תפוח פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר חום, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. מתכונים דומים: פריך תפוחים מייפל פקאן, מייפל בריא יותר-פריך תפוח פקאן, ו חמאה חומה Caramelized תפוחים פריך ברים w / פקאן Streusel + Mascarpone מייפל זיגוג.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350ºF ומשמנים קלות את הצדדים של צלחת אפייה 8×8 (אני משתמש בזכוכית). אין צורך לשמן את התחתית כאן; אתה רק שומר על הציפוי מלהידבק לצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את אגוזי הפקאן במטחנת התבלינים / קפה שלך, ודופק אותם 4 או 5 פעמים לטחון בגסות עם כמה חתיכות שנותרו. אני עושה את זה בשתי קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3
מניחים את הפקאן חצי הקרקע, קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה גדולה, ומערבבים עם מזלג לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את שמן הקוקוס וסירופ מייפל ומערבבים במזלג כדי ליצור ארוחה גסה, מקפידים לרסק כל גושים גדולים של שמן קוקוס. אם התערובת יבשה מדי, אל תהסס להוסיף עד 1 כף שמן קוקוס נוסף (לעשיר יותר) או סירופ מייפל (מתוק). אהבתי את זה כמו שזה. though.As עבור הפרי, מניחים את התפוחים במחבת אפייה מוכן שלך טפטוף עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
להוסיף את שאר החומרים, ומערבבים לשלב (לא קורנפלור צריך להישאר גלוי).לנער את המחבת קצת אפילו את הפרי (זה יהיה לארוז אותו קצת יותר מדי), ולאחר מכן באופן שווה מפזרים את ציפוי קרמבל על כל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 30 דקות, או עד ציפוי מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן קרירים הפריך במשך 10 עד 15 דקות.
8
מגישים עם גלידת וניל טבעונית.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים