פריכת קציץ תה מנגו
מנגו קציץ תה יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו משקה זול מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך ביצים, סוכר muscovado, שמרים פעולה מהירה sachet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מנגו אייס תה, איך לעשות מנגו אייס תה, כיכר תה הל, ו קציץ תה משמש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר ממנגו אחד ובליץ לטהור במעבד מזון, ולאחר מכן להפריש. דק קוביית המנגו השני ולהניח בצד בנפרד. לחמם בעדינות את החלב עם החמאה רק עד שהחמאה נמסה. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר יחד עם האצבעות, כך שאין גושים, ואז מוסיפים את השמרים וקמצוץ מלח.
מקציפים 2 ביצים. הפוך באר בקמח, ואז לעבוד מנגו טהור, ביצים מוכות מספיק חלב כדי להביא את התערובת יחד כמו בצק רופף. לעבוד בצימוקים, ואז מנגו חתוך לקוביות, עד חלקה, אבל דביק מעט. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות במשך 2 שעות במקום חם עד הוכפל בגודל.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
להטות את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לחתוך לשניים. עבודה כל חצי לתוך כיכר שטוחה דמוית ג ' בטה, ולאחר מכן במקום על תבנית אפייה שאינו מקל. השארת קצה אחד שלם, לחתוך כל כיכר לתוך 3 לאורך. לצבוט כל כיכר, ואז לצבוט את הבצק בקצוות כך שהם מחזיקים את הצורה שלהם. השאירו במשך 30 דקות עד עלה מעט, ואז להכות את הביצה שנותרה עם טיפת חלב.
מברישים את הכיכרות בנדיבות עם שטיפת ביצים, ואז אופים במשך 40-50 דקות עד השחמה הם צריכים להישמע חלולים כאשר טפח מתחת. השאירו להתקרר לחלוטין לפני האוכל. הכיכרות עכשיו יכול להיות קפוא עד 1 חודש.