תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דיז'ון ריזוטו Primaveran. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם קישואים, גזר, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים קישואים, גזר, פלפלים ושום; מבשלים עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כוס המרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מערבבים באורז; לחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל ומערבבים 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
להוסיף 1 כוס מרק עוף הנותרים; לבשל 10 דקות או עד מרק נספג לחלוטין, ערבוב מדי פעם. חזור עם מרק שנותר עד כל מרק נוספה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.