פרלין בטטות
צריך מנה צמחונית בצד? פרלין בטטות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרלין בטטות, פרלין בטטות, ו פרלין קצפת בטטות.
הוראות
חמאה אחת 2 תבשיל ליטר. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, סוכר, תמצית וניל, ביצים ושמנת. להתמזג היטב, ולהפיץ באופן שווה בתבשיל.
הכן את ציפוי על ידי שילוב של חמאה, סוכר חום, קמח פקאן.
מערבבים עד מתפורר, ומפזרים על תערובת בטטה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.