פרלין - פצפוצי שוקולד
פרלין-פצפוצי שוקולד דורשים בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 417 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם פקאן, פירורי עוגיות gingersnap, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פצפוצי שוקולד, ג'ינג'ר ופרלין, שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ו שוקולד דובדבן Bombe.
הוראות
קו 1 1/2 ליטר קערה עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה.
שלב פירורים ומרגרינה; לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של הקערה, משאיר שטח 1 אינץ ' סביב החלק העליון של הקערה.
שלב גלידה הבא 3 מרכיבים; כף לתוך קערה. לכסות ולהקפיא לפחות 8 שעות.
כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. הפוך על צלחת הגשה; להסיר קערה ניילון לעטוף.
טפטוף 1 כף ליקר על כל טריז.