פרמזן וגריסיני פלפל סדוק
פרמזן וגריסיני פלפל סדוק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מים חמים, ביצה לבן, שמריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Grissini מלח ופלפל, אפיית לחם: חמאה משחימה ופרמסיני לחם, ו לחם פלפל סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; להתגלגל מלבן 12 x 8 אינץ'.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן, ערבוב עם מקצף; מברשת באופן שווה על הבצק.
מפזרים בצק עם גבינה ופלפל. בצק מעייל קל עם ספריי בישול; מכסים בניילון נצמד. בעדינות ללחוץ תוספות לתוך הבצק; להסיר לעטוף פלסטיק.
מפזרים כל אחד 2 דפי אפייה עם 1 כפית קמח תירס.
חותכים את הבצק לחצי לאורכו כדי ליצור מלבנים 2 (12 x 4 אינץ').
חותכים כל מלבנים לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ').
עבודה עם רצועה 1 בכל פעם (לכסות את הרצועות שנותרו כדי למנוע ייבוש), בעדינות לגלגל כל רצועה לתוך יומן. החזקת קצוות של יומן בין האצבע והאגודל של כל יד, בעדינות למשוך את היומן לתוך חבל 14 אינץ' , מעט רועד אותו למעלה ולמטה בעת משיכת. (אתה יכול גם לגלגל כל רצועה לתוך חבל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.)
מניחים את החבל על מחבת מוכנה, מתעקל לתוך סדרה של צורות, כך שהחבל מתאים על מחבת.
חזור על הליך עם רצועות שנותרו, הצבת 12 על כל מחבת. חבלים מעילים קלים עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף את הבצק; אופים ב 450 במשך 6 דקות עם מחבת 1 על המדף התחתון ומחבת 1 על המדף השני מלמעלה. מחבתות לסובב; אופים 6 דקות נוספות או עד חום זהוב.
הסר מקלות לחם מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.