פרמזן חצילים בגריל
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פרמזן חצילים בגריל, פרמזן חצילים בגריל, ו פרמזן חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, מחממים גריל גז גבוה, מכוסה, לפחות 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
בעוד גריל הוא חימום מראש, לשלב עגבניות, שום, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, ושמן זית כתית מעולה בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח וזורקים לפי הטעם.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת חצילים בנדיבות עם שמן זית משני הצדדים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
כאשר הגריל חם, להוסיף פרוסות חצילים ומבשלים, מכוסה, עד חצילים משחימים היטב בצד אחד, 3-4 דקות. להעיף פרוסות ולמעלה כל אחד עם פרוסה אחת של מוצרלה טרי. מכסים גריל ומבשלים עד גבינה מותכת וחציל הוא מכרז, 3-4 דקות.
מעבירים חצילים למגש ומגישים עם תערובת עגבניות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.