פרמזן עגבניות ירוקות
פרמזן עגבניות ירוקות היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה מכילה כ -17 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 245 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, גבינת פרמזן, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , וזה די טוב. מתכונים דומים: פרמזן עגבניות ירוקות מטוגנות , פרמזן עגבניות ירוקות מטוגנות וקערות ריקוטה אפויות עם עוף ופרמזן וסלט ירוק מעורב עם ויניגרט עגבניות-בזיליקום .
הוראות
מניחים פרוסות עגבנייה בשכבה אחת על נייר סופג; מפזרים מלח.
תן לעמוד במשך 5 דקות; לייבש.
בקערה רדודה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מניחים קמח בקערה רדודה נפרדת. בקערה רדודה נוספת מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, אבקת שום ובזיליקום.
מצפים את פרוסות העגבנייה בקמח, ואז טובלים בחלבונים ומצפים בתערובת פירורי לחם.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים, ללא כיסוי, 35-40 דקות או עד להשחמה קלה, הופכים פעם אחת.
מורחים 1-1/2 כוסות רוטב ספגטי לתוך 11x7 אינץ' משומן. תבנית אפייה. מעל חצי מהעגבניות ומורחים בגבינת ריקוטה.
מפזרים 1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה.
שכבה עם שאר העגבניות, רוטב ספגטי וגבינת מוצרלה.
אופים, ללא כיסוי, 35-40 דקות או עד שמבעבע והגבינה נמסה.