קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פרנץ' טוסט בבצק קורנפלקס עם בננות

פרנץ' טוסט בבצק קורנפלקס עם בננות
טוסט פרנץ' עם בננות עם קורנפלקס דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 613 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. זה עובד היטב כארוחת בוקר די זולה. אם יש לך בננות, קורנפלקס, טוסט טקסס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פרנץ' טוסט קורנפלקס , פרנץ' טוסט ממולא בננה קורנפלקס, ופרנץ' טוסט חלה ממולא קורנפלקס .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים 1 כף חמאה, בננות וסירופ מייפל בסיר קטן ומביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
טורפים את הביצים, החלב והסוכר בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
שמים את הקורנפלקס המרוסק בכלי רדוד אחר. משרים את הלחם בתערובת הביצים, הופכים פעם אחת, כ-45 שניות. (
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוציאים לפני שהלחם ספוג.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
הניחו לתערובת הביצים העודפת לטפטף, ולאחר מכן לטפטף את הלחם בקורנפלקס, ללחוץ בעדינות כדי לעזור להם להיצמד. מניחים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מחצית מהלחם ומבשלים עד להזהבה, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מוסיפים את 1 כף החמאה הנותרת למחבת וחוזרים על הפעולה עם שאר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים לתנור ואופים עד להשחמה, כ-10 דקות. מעל עם סירופ הבננה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
צילום מאת אנדרו פרסל