פרנצ'סקה שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Francescan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 448 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק במים, פירורי לחם מתובלים, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: Risi E Bici של פרנצ'סקה, אוכמניות ברי פיצה & אמא פרנצ'סקה פרמזן, ו עוגת תפוחי גבינת פרמזן צ'דר ואמא פרנצ' סקה פרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים את השרימפס בתחתית תבנית האפייה מוכנה. בעדינות לסחוט כל נוזל עודף מן לבבות ארטישוק, לשבור את הלבבות לרבעים, ולסדר רווחים בין השרימפס.
מפזרים את פירורי הלחם והפטרוזיליה על שרימפס ולבבות ארטישוק; מפזרים מיץ לימון על הפירורים.
להמס חמאה עם שום בסיר קטן על חום בינוני נמוך; לטפטף את תערובת החמאה על פירורי הלחם.
מפזרים את החלק העליון עם גבינת רומנו.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפירורים והגבינה חומים קלות והשרימפס הופכים אטומים וכתום ורוד בצבע, 10 עד 12 דקות.