פרפה תות עם קרם נורמנדי טרי
אם יש לך סוכר חום, פלפל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פרפה קרם תות, פרפה תות ובננה עם קרם קואנטרו, ו גלידת תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תותים, לשלב את הסוכר החום והחומץ בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף; להוסיף 2 כוסות תותים, ערבוב בעדינות מעיל. כיסוי וצינה 4 שעות, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין שמנת, לשלב את frache crme ו 1 1/2 כפיות סוכר, ערבוב היטב עד הסוכר מתמוסס. כיסוי וצינה.
כדי להכין סורבה, לשלב 2 כוסות תותים, 1/4 כוס סוכר מגורען, מיץ ופלפל בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים את תערובת תות דרך מסננת על קערה גדולה, להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
כדי להרכיב parfaits, כף 3 כפות סורבה לתוך כל אחד 8 חלילים שמפניה; העליון עם 3 כפות תותים. כפית 1 1/2 כפיות קרם על כל מנה.
טפטוף הנותרים מיצים מן התותים מעל כל מנה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.