קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה תפוח-מסקרפונה

פרפה תפוח-מסקרפונה
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, מיץ ליים, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו תות mascarpone Parfaits, אבטיח, Mascarpone Parfaits, ו יין פורט, תאנה Mascarpone Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את התפוח ואת 5 המרכיבים הבאים( תפוח דרך מלח) ומבשלים 12 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הסר מהחום.
4
מניחים גבינת קוטג ' במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים מסקרפונה, סוכר מגורען ווניל, ומעבדים עד לקבלת חלקה. כף 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל 6 כוסות פרפה, ומעל כל אחד עם 2 כפות תערובת תפוחים. חזור על הנוהל עם תערובת גבינה 3 כפות ו 2 כפות תערובת תפוחים, מסתיים עם תערובת גבינה 3 כפות. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לשימור,לשימור,