פרפה תפוח-מסקרפונה
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, מיץ ליים, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו תות mascarpone Parfaits, אבטיח, Mascarpone Parfaits, ו יין פורט, תאנה Mascarpone Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את התפוח ואת 5 המרכיבים הבאים( תפוח דרך מלח) ומבשלים 12 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט.
מניחים גבינת קוטג ' במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה (כ 2 דקות).
מוסיפים מסקרפונה, סוכר מגורען ווניל, ומעבדים עד לקבלת חלקה. כף 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל 6 כוסות פרפה, ומעל כל אחד עם 2 כפות תערובת תפוחים. חזור על הנוהל עם תערובת גבינה 3 כפות ו 2 כפות תערובת תפוחים, מסתיים עם תערובת גבינה 3 כפות. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.