פרפל עם ארטישוק, פלפלים ושקדים
צריך מנה עיקרית טבעונית? Farfalle עם ארטישוק, פלפלים, שקדים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם יש לכם שקדים קלויים, מלח כשר, פלפלים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Farfalle עם ארטישוק al Cartoccio, פסטה עם קישואים, נענע ושקדים, ו מיני Farfalle עם פלפלים קלויים, בצל, פטה, נענע (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים לימון גרידת ומיץ מ 1 לימון בקערה גדולה עם שום, פלפל, 3/4 כפית. מלח, שמן, ופלפלים קלויים.
שים מיץ מלמון שנותר בקערה גדולה אחרת, חצי מלאה במים. משוך את ולהשליך עלים חיצוניים מ 1 ארטישוק בכל פעם, עד מרכזים רכים, חיוורים.
חותכים וזורקים טיפים קוצניים, גזעים לקצץ, לרדת לתוך מי לימון.
פרוס 1 ארטישוק בכל פעם נייר דק לאורכו, באמצעות מנדולינה או סכין, ומערבבים כמו לחתוך לתערובת פלפל.
בינתיים, לבשל פסטה כמו החבילה מפנה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים.
מסננים פסטה, חיסכון 1 כוס מים פסטה. לזרוק פסטה עם תערובת פלפל, ואז עם פטרוזיליה ו 1/2 כוס שקדים.
מערבבים מעט מי פסטה במידת הצורך עבור מרקם רופף יותר.
מגישים עם שקדים שנותרו ומתבלים עם מלח לפי הטעם.