קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פרפר דג חרב

פרפר דג חרב
דג חרב פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1037 קלוריות, 134 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, עלי פטרוזיליה טריים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו עוגות פרפר, עוגת פרפר, ו עוגת פרפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את דג החרב עם מים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים כל סטייק בקלילות עם פפריקה משני הצדדים. ואז מפזרים כל צד של סטייקים עם תיבול פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
בואו סטייקים לשבת במשך 20 דקות לפני צלייה על ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
מערבבים את היין הלבן, חמאה ופטרוזיליה בקערה קטנה. מטגנים קלות כל סטייק עם תערובת היין. לבשל דג חרב במשך כ 5 עד 10 דקות בכל צד על גחלים חמות או על גריל הגז. הם צריכים להיות רכים כאשר נבדקים עם מזלג. אפשר לדגים לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
דג חרבדג חרב
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.