קושיקל
מוכן ב13 דק.
מנות1
ציון בריאות16
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרצוף מצחיק פרנקים

פרצוף מצחיק פרנקים
פרצוף מצחיק פרנקס עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-1 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו זית, חסה, חלב, סינגלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. מתכונים דומים: טוסט עם פרצוף מצחיק, Cheesers פרצוף מצחיק, ו פנקייק חמאה פרצוף מצחיק.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממלאים פרוסות לחם עם 2% סינגלים חלב. לקצץ קרום, עיגול פינות כדי להפוך כריך עגול. ריסוס שני הצדדים של כריך עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
לעטוף חצאי וינר, לחתוך צדדים ב, סביב קצה כריך. מאובטח עם קיסמים מעץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
אופים 8 דקות. או עד חום זהוב, פונה לאחר 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הנח על צלחת הגשה. זרוק קיסמים. לקשט כריך עם החומרים הנותרים כדי לדמות פנים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, יין ורדים

נקניקיות עובדות ממש טוב עם ריזלינג, Gewurztraminer, יין רוזה. Gewürztraminer יהיה נהדר עם נקניקיה בסגנון ניו יורק הבסיסית שלך עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפלים חריפים, אתה יכול לבחור עבור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזה יבש כמעט תמיד עובד. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.