פרצוף פתוח סנט פטי נמס
פרצוף פתוח סנט פטי נמס עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 463 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו מיונז, קטשופ, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פאטי עם הפנים הפתוחות נמסה., קציצת הודו עם פנים פתוחות נמסה, ו קציצת הודו עם פנים פתוחות נמסה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 (או להשתמש בתנור טוסטר להגדיר בינוני).
מחממים בקר משומר במחבת מעל חום בינוני עד חם. בעת ההתחממות, מניחים לחם על תבנית אפייה. מערבבים יחד מיונז וקטשופ, ומתפשטים באופן שווה על לחם.
מחלקים בשר משומר מחומם בין פרוסות לחם, העליון עם כמות רצויה של סלט כרוב וגבינה שוויצרית.
אופים כריכים פתוחים עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי היטב.