פשוט לזניה
פשוט לזניה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו ביצים, אטריות לזניה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו פשוט לזניה, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. בינתיים, מערבבים 1 1/4 כוסות מוצרלה, גבינת ריקוטה, 1/4 פרמזן כוס, פטרוזיליה וביצה עד מעורבב היטב; להפריש.
לנקז בשר; לחזור למחבת. מערבבים ברוטב ספגטי.
מוסיפים 1 כוס מים לצנצנת רוטב ריקה; מכסים במכסה ומנערים היטב.
מוסיפים לתערובת הבשר; מערבבים עד מעורבב היטב.
מורחים 1 כוס רוטב בשר על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; למעלה עם שכבות של 3 אטריות לזניה, 1/3 של תערובת גבינת ריקוטה ורוטב בשר כוס 1. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב בשר וגבינות. מכסים בנייר כסף משומן.
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך, הסרת רדיד לאחר 45 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות. לפני חיתוך לשרת.