פשטידות אפרסק קפואות
פשטידות אפרסק קפואות הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 16 מנות. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 304 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם חמאה, קצפת, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו מלבה אפרסק בגריל עם יוגורט קפוא מפולי וניל , וופי פאי ושוקולד וופי פאי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את פירורי קרקר גרהם, החמאה והסוכר; לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של שני 9 אינץ' משומנים. צלחות פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשתות.
מערבבים בבלנדר את החלב, מיץ הלימון, מיץ התפוזים, האפרסקים וקליפת הלימון; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לקערה גדולה. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת אפרסקים.
כף לתוך קרום. מכסים ומקפיאים ל-4 שעות לפחות או עד להתייצבות.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. משטחים עם קצפת אם רוצים.