פשטידות בטטה מיני
פשטידות בטטה מיני הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו פשטידות בטטה מיני, פשטידות בטטה מיני, ו פשטידות בטטה מיני W / קצפת גבינת שמנת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבטטה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מזלג מכרז, על 5 דקות.
מסננים ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מחלקים את קרום העוגה לתוך 24 כדורים קטנים. לחץ אותם לתוך הכוסות של שני 12 כוס מחבתות מאפין מיני לעשות קונכיות טארטלט. תניח בצד.
כפית את תפוחי האדמה המתוקים לתוך בלנדר או מעבד מזון, ולהוסיף את החלב המאודה, חלבונים ביצה, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן. מחית עד חלקה. כף על 1 כף של תערובת זו לתוך כל פגז טארט.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס לתוך אחת העוגות יוצא נקי. להתקרר במחבתות מעל מתלה תיל.
מקשטים כל טארט עם חצי חמוציות לפני ההגשה.