פשטידות בשר טחון חמוציות-תפוחים
פשטידות בשר טחון חמוציות-תפוחים עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 294 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, סוכר, מאפה) וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16% , וזה לא כל כך גדול. טארט בשר טחון, תפוחים וחמוציות , פשטידות יד חמוציות תפוחים ופאי כיס חמוציות תפוחים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום גדול משלבים את הפירות, הסוכר, מיץ התפוחים, החמאה, הריבה והתבלינים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 50-60 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לחלוטין או שומרים במקרר עד שבוע.
קו שני 9-in. צלחות פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מחלקים את המילוי בין הקרום. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים ב-400 מעלות למשך 20 דקות.
אופים 20-25 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מצננים על רשתות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.