פשטידות בשר שבדיות
מתכון פשטידות בשר שוודי יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בסביבה 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1224 קלוריות. אם יש לכם allspice הקרקע, בשר טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו פשטידות בשר שבדיות, כופתאות בשר שבדיות למרק, ו פשטידות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. להתפורר בבשר טחון ולהוסיף בצל, פטרוזיליה, allspice, שמיר, אגוז מוסקט ותפוחי אדמה מגוררת. מבשלים ומערבבים עד הבשר הוא השחמה.
מסננים כל שומן עודף. כבה את החום ומערבבים את הגבינה עד מותך. להפריש להתקרר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מערבבים את קיצור עם מזלג או חותך מאפה עד רק גושים בגודל אפונה להישאר. מערבבים שמנת חמוצה קצת בכל פעם עד הבצק מחזיק יחד. ללוש בקצרה על משטח מקומח קלות. מחלקים לארבעה חלקים שווים, וטופחים לכדורים.
מרדדים כל כדור של בצק על עובי 1/8 אינץ'.
מניחים 1/2 כוס מילוי על כל אחד. מקפלים לתוך חצי עיגולים, לאטום על ידי לחות את הקצוות עם מים חמים לחיצה יחד.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.