פשטידות דלעת מיניאטורות עם קרום קראקר גרהם
אם יש לך קינמון טחון, מלח גס, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאי פירורי קרקר לימון קפוא, לא לאפות פשטידות דלעת מיני ללא חלב עם קרום שוקולד, ו פשטידת דלעת עם קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הדלעת בקערת ערבוב ו מועך אותו עם מזלג.
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה מומסת, סוכר, חלמונים ביצה וביצה, וניל, קינמון, ומלח להתמזג עם מערבל יד עד משולב היטב.
שים את החמאה הריכה ופירורי קרקר גרהם בקערה ומערבבים אותם יחד עם מזלג. לחץ על תערובת פירור לתוך תחתית של עשרה לרמקינס לסכל.
שים את הארגזים על המקרר וצינן אותם במשך 10 דקות.
מחלקים את מילוי הדלעת בין קופסאות השימורים. מניחים את הפחים במחבת צלייה ושופכים מים חמים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה במחצית הדרך במעלה צידי הפחים.
אופים עד שעוגות מיניאטורות נקבעות (קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה ייצא נקי), 20 עד 25 דקות.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. בזהירות להסיר את הפחים מן המחבת עם מלקחיים או מחזיק סיר ולתת מגניב, ואז לקרר את העוגות עד להגדיר, על 2 שעות או עד לילה.