קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידות דלעת מיניאטורות עם קרום קראקר גרהם

פשטידות דלעת מיניאטורות עם קרום קראקר גרהם
אם יש לך קינמון טחון, מלח גס, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאי פירורי קרקר לימון קפוא, לא לאפות פשטידות דלעת מיני ללא חלב עם קרום שוקולד, ו פשטידת דלעת עם קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הדלעת בקערת ערבוב ו מועך אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה מומסת, סוכר, חלמונים ביצה וביצה, וניל, קינמון, ומלח להתמזג עם מערבל יד עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זנים של פטריותזנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
שים את החמאה הריכה ופירורי קרקר גרהם בקערה ומערבבים אותם יחד עם מזלג. לחץ על תערובת פירור לתוך תחתית של עשרה לרמקינס לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
שים את הארגזים על המקרר וצינן אותם במשך 10 דקות.
5
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחלקים את מילוי הדלעת בין קופסאות השימורים. מניחים את הפחים במחבת צלייה ושופכים מים חמים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה במחצית הדרך במעלה צידי הפחים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
אופים עד שעוגות מיניאטורות נקבעות (קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה ייצא נקי), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. בזהירות להסיר את הפחים מן המחבת עם מלקחיים או מחזיק סיר ולתת מגניב, ואז לקרר את העוגות עד להגדיר, על 2 שעות או עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מחזיק סירמחזיק סיר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים את הפשטידות קרות.